Business development in IT

Harthoud staat je met advies en begeleiding bij om een zo succesvol mogelijke online strategie te voeren. Dit kan op basis van een website die wij hebben ontwikkeld, maar dat hoeft niet. Als de bestaande website voldoet dan nemen we dat als uitgangspunt.

Onze expertise, jouw succes

Wij houden van internet en de mogelijkheden die het te bieden heeft voor jouw onderneming. We zetten daarom graag onze expertise in om jouw bedrijf vooruit te helpen. We gaan altijd uit van jouw doelen, klanten en aanbod en ontwikkelen een online strategie die hierop aansluit. Zo haal je met onze hulp meer rendement uit je online activiteiten.

We kunnen veel, maar niet alles

En dat hoeft ook niet. Harthoud heeft een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde business partners. Daardoor kunnen we je op ieder vlak bijstaan. Wij behartigen jouw belangen en zien erop toe dat onze partners het maximale resultaat voor jouw onderneming behalen.

Eenmalig of structureel

Direct advies nodig? Neem dan contact op en we maken gelijk een afspraak. Je bent van harte welkom bij ons kantoor in Groningen, maar we komen ook graag bij je langs.

Meer weten?

Wij maken graag eens vrijblijvend kennis om je bedrijf en situatie te leren kennen. Zet de eerste stap richting een betere online strategie en ontdek wat Harthoud voor je kan betekenen!

Neem contact op