De filosofie van Harthoud

We leven in een wereld die snel verandert en steeds digitaler wordt. Technologie biedt meer en meer mogelijkheden en dit biedt geweldige kansen voor iedereen. Waar tot voor kort het hebben van een website al heel wat was, is voor een succesvolle bedrijfsvoering nu een goed uitgedachte én uitgevoerde online strategie essentieel. Harthoud is dé strategische partner voor ondernemingen die de toenemende mogelijkheden van het internet optimaal willen benutten.

Bedrijfsstategie als uitgangspunt

Als onderneming weet je waar je goed in bent. Je kent je doelgroep, je weet wat ze willen en hoe je ze kunt bereiken. Wij geloven dat een online strategie een verrijking moet zijn van de bestaande bedrijfsstrategie. Het offline bedrijf is de basis voor de online activiteiten. Zo kun je excelleren in waar je goed in bent op terreinen die nu nog onbenut zijn. Harthoud zet zich in om met nieuwe middelen het beste te halen uit wat er in een onderneming zit.

Concrete doelen en analyse van resultaten

Op basis van de bedrijfsstategie worden concrete doelen van de online strategie geformuleerd, zoals hogere bezoekersaantallen, meer offerte-aanvragen, aansluiting bij een andere doelgroep, et cetera. Het streven is om alle doelen te koppelen aan meetbare resultaten die voortdurend door Harthoud in de gaten worden gehouden, zodat we altijd weten hoe het ervoor staat en kunnen bijsturen waar het nodig is.

Meer weten?

Wij maken graag eens vrijblijvend kennis om je bedrijf en situatie te leren kennen. Zet de eerste stap richting een betere online strategie en ontdek wat Harthoud voor je kan betekenen!

Neem contact op